Právě se nacházíte v: E-shop Speciální kosmetika Léčebná kosmetika bylinná UNICATUM Chondro - 250 ml

UNICATUM Chondro - 250 ml

UNICATUM Chondro - 250 ml - balení bylinné masti
Varianta:
Naše cena:
Značka:Herbamedicus
ks
Aktuální cena: ,- Kč
  • Popis produktu

UNICATUM Chondro - rašelinový balzám s bylinnými extrakty - prohřeje a uvolní pohybový aparát.

Rašelinový balzám UNICATUM Chondro byl vyvinut jako masážní přípravek po namáhavé každodenní činnosti na základě tradiční, generacemi prověřené receptury. Součástí tohoto rašelinového balzámu jsou také bylinné extrakty (např. kostival, kaštan, jalovec). Vyvážené složení rašelinového balzámu UNICATUM Chondro zaručuje silný a široký účinek. Některé ze složek tohoto balzámu obsahují také látky, o kterých je známo, že ulevují při bolestech kloubů, svalů a páteře a při svalovém přetížení. UNICATUM Chondro se vyrábí z extraktu pravé rašeliny a bylinných výtažků prvotřídní kvality.

Rašelina (Peat Extract) – O rašelině je známo, že se používá v tradičním lázeňství k prohřátí pokožky. Sekundárním projevem prohřátí rašelinou může být i úleva při svalovém přetížení, po sportu, po úraze nebo při degenerativních procesech pohybového ústrojí. Díky vysokému obsahu minerálních látek a huminových kyselin je rašelina vhodná jako doplňující péče při revmatických chorobách a osteoporózách. Látky obsažené v rašelině, jako například hořčík, zinek a křemík, působí blahodárně i v péči o problematickou pokožku. Celkově pokožku zklidňují a udržují v dobrém stavu.

Kostival lékařský (Symphytum Officinale Extract) – Použití kostivalu lékařského je již dokumentováno Řeky a Římany ve 2. století n.l. Během středověku se stal kostival v podobě obkladu pomocníkem hlavně při zlomeninách. Hlavní složkou kostivalu je alantoin, který podporuje regeneraci, účinně urychluje obnovu buněk a odstraňuje pocit únavy. Výrazně také napomáhá při řešení poúrazových stavů.

Jalovec obecný (Juniperus Communis Oil) – Jalovec aktivuje lymfatický systém, čímž napomáhá odstraňovat toxické látky. Účinně urychluje regeneraci namožených svalů. Zvyšuje prokrvení pokožky.

Kaštan (Aesculus Hippocastanum Extract) – Aktivní látky získávané z kaštanu jsou aescin, třísloviny a flavonoidní glykosidy. Tyto složky se podílí na zvyšování elasticity cévních stěn, zvyšují oběhovou rychlost, žilní odtok a omezují tvorbu otoků. Mají také výrazný protizánětlivý a hojivý účinek.

Pravidelné používání zvyšuje účinnost. Pro zvýšení účinnosti je také možno použít zábal.

Komentáře produktu -> formulář pro odeslání komentářů.

Dotaz k produktu -> formulář pro odeslání emailu.

Zpět na seznam oddělení  


 

tiráž

(c)2013 -2023 Malkol-delta s.r.o.
Tvorba webu - DOLPHIN

(x)HTML 1.0 Strict!

 

kontakty

Prodejna zdravotních potřeb Petržílkova - Praha
Petržílkova 2706/30
155 00 Praha 13
e-mail: zppraha@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Komenského - Olomouc
Komenského 20, 779 00 Olomouc
e-mail: olomouc@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Cejl - Brno
Cejl 82/58, 602 00 Brno
e-mail: zpbrno@malkol.cz

 

Centrála BUŠOVICE
Bušovice 4, 338 24 Břasy 1
e-mail: eshop@malkol.cz

Podrobnější kontaktní údaje najdete na stránkách Prodejny
a Kontakty.