Právě se nacházíte v: E-shop Stomické pomůcky Sáčky jednodílné Ileostomické Sensura Mio - jednodílný sáček výpustný - konkávní, šedá barva - 10 ks v bal. - MINI, s otvorem 10 - 40 mm,

Sensura Mio - jednodílný sáček výpustný - konkávní, šedá barva - 10 ks v bal. - MINI, s otvorem 10 - 40 mm,

Sensura Mio - jednodílný sáček výpustný - konkávní, šedá barva - 10 ks v bal.
Sensura Mio - jednodílný sáček výpustný - konkávní, šedá barva - 10 ks v bal. Sensura Mio - jednodílný sáček výpustný - konkávní, šedá barva - 10 ks v bal.
Varianta:
Naše cena:
Dostupnost: Skladem
Značka:Coloplast
Kód:18200
SÚKL číslo:5008241
VZP číslo:0172899
ks
Aktuální cena: ,- Kč
  • Popis produktu

Sensura Mio - jednodílný sáček ileostomický - konkávní je vhodný pro vypouklé okolí stomie, perfektně padne na kýlu, bouli nebo na větší břicha.

  Lepící materiál je zaoblený do kulata a má tvar cípaté hvězdy, která perfektně padne na vypouklé okolí stomie. Díky svému tvaru se lepící materiál dokonale přizpůsobuje pohybům těla.

Sáčky SenSura Mio jsou vyrobené z hebké tkané látky, která je příjemná pokožce a zároveň silná a voděodolná. To urychluje sušení sáčku po koupeli nebo plavání.

   Speciálně zvolená neutrální barva je navržena tak, aby si sáčku nikdo nevšiml – není vidět dokonce ani pod bílou košilí.

   Na straně sáčku od těla je v textilii vytvořeno kontrolní okénko, které umožňuje snadnou kontrolu stomie bez nutnosti odlepení sáčku.

     Měkké hydrokoloidní adhezivum okamžitě přilne, bezpečně drží po celou dobu nošení a jeho absorpční schopnosti a odolnost jsou přizpůsobené vysoce agresivním výměškům. Celkové provedení adhezivní plochy zajišťuje dokonalou přilnavost, současně však při potřebě výměny umožňuje snadné odstranění. Lepící materiál je vyroben tak, aby nezanechával po odstranění žádné zbytky na kůži. 

   Otvor pro stomii lze v lepící podložce vystřihnout podle tvaru a velikosti stomie. K usnadnění přesného vystřižení otvoru je lepicí podložka opatřena jasně modrými linkami ohraničujícími příslušnou velikost. 

 Uhlíkový filtr, kterým je sáček opatřen, redukuje zápach, zároveň však umožňuje proudění vzduchu a zachovává jeho diskrétnost. Filtr zmírňuje riziko nafukování sáčku a tím brání nežádoucímu "vyboulení" sáčku pod oděvem. V místě označení lze filtr otevřít nebo zavřít (přelepit) pro zmírnění efektu nafukování sáčku nebo naopak přisátí stěn sáčku k sobě. Sáčky Sensura Mio jsou vybaveny ještě unikátním kruhovým před-filtrem, který poskytuje vyšší ochranu před zanesením výměšky a bylo dokázáno, že redukuje nadouvání sáčku plyny až o 61%.

     Sáčky SenSura Mio jsou dostupné v objemových velikostech Midi, Maxi, v neutrální šedé a průhledné variantě. 

Komentáře produktu -> formulář pro odeslání komentářů.

Dotaz k produktu -> formulář pro odeslání emailu.

Zpět na seznam oddělení  

DOPORUČUJEME
243 Kč
Sprej šetrný ke kůži, který jednoduše odstraní stomickou podložku a zbytky lepu z kůže
487 Kč
Brava ochranný film ve spreji vytváří na kůži vrstvu, která ji chrání před poškozením sekrety.
195 Kč
Přídržný stomický pásek pro zvýšení pocitu bezpečí, je pružný a pohodlný.

 

tiráž

(c)2013 -2023 Malkol-delta s.r.o.
Tvorba webu - DOLPHIN

(x)HTML 1.0 Strict!

 

kontakty

Prodejna zdravotních potřeb Petržílkova - Praha
Petržílkova 2706/30
155 00 Praha 13
e-mail: zppraha@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Komenského - Olomouc
Komenského 20, 779 00 Olomouc
e-mail: olomouc@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Cejl - Brno
Cejl 82/58, 602 00 Brno
e-mail: zpbrno@malkol.cz

 

Centrála BUŠOVICE
Bušovice 4, 338 24 Břasy 1
e-mail: eshop@malkol.cz

Podrobnější kontaktní údaje najdete na stránkách Prodejny
a Kontakty.