Právě se nacházíte v: E-shop Stomické pomůcky Sáčky dvoudílné Urostomické SenSura Mio Click - urostomické sáčky (dvoudílný systém) - 30 ks/bal. - MAXI - neutrální šedá - příruba 40 mm

SenSura Mio Click - urostomické sáčky (dvoudílný systém) - 30 ks/bal. - MAXI - neutrální šedá - příruba 40 mm

SenSura Mio Click - urostomické sáčky (dvoudílný systém) - 30 ks/bal.  - Sensura Mio - urostomické sáčky - mechanický kroužek se zámečkem
SenSura Mio Click - urostomické sáčky (dvoudílný systém) - 30 ks/bal. SenSura Mio Click - urostomické sáčky (dvoudílný systém) - 30 ks/bal. SenSura Mio Click - urostomické sáčky (dvoudílný systém) - 30 ks/bal.
Varianta:
Naše cena:
Dostupnost: Skladem
Značka:Coloplast
Kód:114910
SÚKL číslo:5008340
VZP číslo:0170583
ks
Aktuální cena: ,- Kč
  • Popis produktu

    SenSura Mio je dvoudílný systém skládající se z podložky a sáčku. Podložka se spolehlivě přilepí na tělo a zůstává na kůži i několik dní. K podložce se jednoduše připevní sáček, který se vyměňuje dle potřeby. To umožňuje vyměňovat sáček častěji než podložku. Tento systém je vhodný všude tam, kde je pokožka v okolí stomie podrážděná a časté nalepování a odlepování jednodílného sáčku by tuto situaci zhoršovalo.

   Sáček je k podložce bezpečně připevněn pomocí mechanického kroužku se zámečkem.  Slyšitelné kliknutí potvrzuje bezpečné uzamčení sáčku k podložce. Před uzamčením zámečku na kroužku lze sáček natočit do požadované pozice bez nutnosti odpojení sáčku od podložky. Zámeček se uzavírá i otevírá bez tlaku na břišní stěnu.

   Sáčky SenSura Mio jsou vyrobené z hebké tkané látky, která je příjemná pokožce a zároveň silná a voděodolná. To urychluje sušení sáčku po koupeli nebo plavání. Speciálně zvolená neutrální barva je navržena tak, aby si sáčku nikdo nevšiml – není vidět dokonce ani pod bílou košilí.

    Na straně sáčku od těla je v textilii vytvořeno kontrolní okénko, které umožňuje snadnou kontrolu stomie bez nutnosti odlepení sáčku.

      Uhlíkový filtr, kterým je sáček opatřen, redukuje zápach, zároveň však umožňuje proudění vzduchu a zachovává jeho diskrétnost. Filtr zmírňuje riziko nafukování sáčku a tím brání nežádoucímu "vyboulení" sáčku pod oděvem. V místě označení lze filtr otevřít nebo zavřít (přelepit) pro zmírnění efektu nafukování sáčku nebo naopak přisátí stěn sáčku k sobě. Sáčky Sensura Mio jsou navíc vybaveny unikátním kruhovým před-filtrem, který poskytuje vyšší ochranu před zanesením výměšky a bylo dokázáno, že redukuje nadouvání sáčku plyny až o 61%.

    Urostomické sáčky SenSura Mio mají  integrovaný měkký výpustný ventil, se kterým se snadno manipuluje a lze jej skrýt do kapsy sáčku, pokud není používán. To zabraňuje tření o nohu a poskytuje více komfortu a diskrétnosti. Sáček je rozdělen do komor, které rovnoměrně rozlévají moč uvnitř sáčku. To zmenšuje profil sáčku, zvyšuje jeho diskrétnost a tlumí zvuky šplíchání. Ventil proti zpětnému toku zabraňuje styku stomie s močí a tím snižuje riziko rozvoje močových infekcí.

    Sáčky SenSura Mio jsou dostupné v objemových velikostech Midi a Maxi, v neutrální šedé a průhledné variantě. Důležité je, aby se shodovala velikost upínacího mechanického kroužku podložky i sáčku. K dispozici jsou upínací kroužky – příruby o průměru: 40 mm a 50 mm.

 

Pozor – systém Sensura Mio není kompatibilní s předchozí řadou SenSura Click. Je tedy nutné mít i sáček i podložku řady Sensura Mio.

Komentáře produktu -> formulář pro odeslání komentářů.

Dotaz k produktu -> formulář pro odeslání emailu.

Zpět na seznam oddělení  

DOPORUČUJEME
292 Kč
Ubrousky napuštěné čistícím roztokem pro snazší sundání stomické podložky a očištění kůže od adheziv.
183 Kč
Bariérový krém je ideálním prostředkem pro stomiky se suchou nebo podrážděnou kůží.
487 Kč
Brava ochranný film vytváří na kůži vrstvu, která ji chrání před poškozením sekrety.

 

tiráž

(c)2013 -2023 Malkol-delta s.r.o.
Tvorba webu - DOLPHIN

(x)HTML 1.0 Strict!

 

kontakty

Prodejna zdravotních potřeb Petržílkova - Praha
Petržílkova 2706/30
155 00 Praha 13
e-mail: zppraha@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Komenského - Olomouc
Komenského 20, 779 00 Olomouc
e-mail: olomouc@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Cejl - Brno
Cejl 82/58, 602 00 Brno
e-mail: zpbrno@malkol.cz

 

Centrála BUŠOVICE
Bušovice 4, 338 24 Břasy 1
e-mail: eshop@malkol.cz

Podrobnější kontaktní údaje najdete na stránkách Prodejny
a Kontakty.