Právě se nacházíte v: E-shop Stomické pomůcky Sáčky dvoudílné Urostomické SenSura Click Uro ( dvoudílný systém) urostomické sáčky, průhledné, 30 ks - Maxi, příruba 50 mm

SenSura Click Uro ( dvoudílný systém) urostomické sáčky, průhledné, 30 ks - Maxi, příruba 50 mm

SenSura Click Uro ( dvoudílný systém) urostomické sáčky, průhledné, 30 ks - Coloplast
SenSura Click Uro ( dvoudílný systém) urostomické sáčky, průhledné, 30 ks
Varianta:
Naše cena:
Značka:Coloplast
Kód:118550
SÚKL číslo:5008630
VZP číslo:0085667
ks
Aktuální cena: ,- Kč
  • Popis produktu

SenSura Click je dvoudílný systém skládající se z podložky a sáčku. Podložka se spolehlivě přilepí na tělo a zůstává na kůži i několik dní. K podložce se jednoduše připevní sáček, který se vyměňuje dle potřeby. To umožňuje vyměňovat sáček častěji než podložku. Tento systém je vhodný všude tam, kde je pokožka v okolí stomie podrážděná a časté nalepování a odlepování jednodílného sáčku by tuto situaci zhoršovalo.

Sáček je k podložce bezpečně připevněn pomocí mechanického kroužku se zámečkem. Slyšitelné kliknutí potvrzuje bezpečné uzamčení sáčku k podložce. Před uzamčením zámečku na kroužku lze sáček natočit do požadované pozice bez nutnosti odpojení sáčku od podložky. Zámeček se uzavírá i otevírá bez tlaku na břišní stěnu.

Sáčky SenSura jsou anatomicky tvarované, vyrobené z měkké netkané textilie, která je příjemná pokožce a zároveň silná a voděodolná. To urychluje sušení sáčku po koupeli nebo plavání.

 Sáček má integrovaný měkký výpustný ventil, se kterým se snadno manipuluje a lze jej skrýt do kapsy sáčku, pokud není používán. To zabraňuje tření o nohu a poskytuje více komfortu a diskrétnosti. Sáček je rozdělen do komor, které rovnoměrně rozlévají moč uvnitř sáčku. To zmenšuje profil sáčku, zvyšuje jeho diskrétnost a tlumí zvuky šplíchání. Ventil proti zpětnému toku zabraňuje styku stomie s močí a tím snižuje riziko rozvoje močových infekcí.

Filtr, kterým je sáček opatřen, umožňuje proudění vzduchu a zachovává diskrétnost sáčku. Filtr zmírňuje riziko nafukování sáčku a tím brání nežádoucímu "vyboulení" sáčku pod oděvem. V místě označení lze filtr otevřít nebo zavřít (přelepit) pro zmírnění efektu nafukování sáčku nebo naopak přisátí stěn sáčku k sobě. Uhlíkový filtr uvnitř redukuje zápach.

Sáčky SenSura Click jsou dostupné v objemových velikostech Midi a Maxi, v béžové a průhledné variantě. Je možné je volně kombinovat s podložkami SenSura a SenSura Xpro, ale i se starším typem Alterna. Důležité je, aby se shodovala velikost upínacího mechanického kroužku podložky i sáčku. K dispozici jsou upínací kroužky – příruby o průměru: 40 mm, 50 mm a 60 mm.

Komentáře produktu -> formulář pro odeslání komentářů.

Dotaz k produktu -> formulář pro odeslání emailu.

Zpět na seznam oddělení  

DOPORUČUJEME
487 Kč
Brava ochranný film ve spreji vytváří na kůži vrstvu, která ji chrání před poškozením sekrety.
195 Kč
Přídržný stomický pásek pro zvýšení pocitu bezpečí, je pružný a pohodlný.
1 336 Kč
BRAVA Elastické vyrovnávací pásky - zvyšují bezpečnost a pocit jistoty při nošení stomického sáčku.

 

tiráž

(c)2013 -2023 Malkol-delta s.r.o.
Tvorba webu - DOLPHIN

(x)HTML 1.0 Strict!

 

kontakty

Prodejna zdravotních potřeb Petržílkova - Praha
Petržílkova 2706/30
155 00 Praha 13
e-mail: zppraha@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Komenského - Olomouc
Komenského 20, 779 00 Olomouc
e-mail: olomouc@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Cejl - Brno
Cejl 82/58, 602 00 Brno
e-mail: zpbrno@malkol.cz

 

Centrála BUŠOVICE
Bušovice 4, 338 24 Břasy 1
e-mail: eshop@malkol.cz

Podrobnější kontaktní údaje najdete na stránkách Prodejny
a Kontakty.