Právě se nacházíte v: E-shop Stomické pomůcky Sáčky dvoudílné Ileostomické SenSura Click (dvoudílný systém) ileostomické sáčky, béžové, 30ks - Mini, příruba 50 mm

SenSura Click (dvoudílný systém) ileostomické sáčky, béžové, 30ks - Mini, příruba 50 mm

SenSura Click (dvoudílný systém) ileostomické sáčky, béžové, 30ks - Coloplast
SenSura Click (dvoudílný systém) ileostomické sáčky, béžové, 30ks
Varianta:
Naše cena:
Značka:Coloplast
Kód:103520
SÚKL číslo:5008574
VZP číslo:0085499
ks
Aktuální cena: ,- Kč
  • Popis produktu

SenSura Click je dvoudílný systém skládající se z podložky a sáčku. Podložka se spolehlivě přilepí na tělo a zůstává na kůži i několik dní. K podložce se jednoduše připevní sáček, který se vyměňuje dle potřeby. To umožňuje vyměňovat sáček častěji než podložku. Tento systém je vhodný všude tam, kde je pokožka v okolí stomie podrážděná a časté nalepování a odlepování jednodílného sáčku by tuto situaci zhoršovalo. 

Sáček je k podložce bezpečně připevněn pomocí mechanického kroužku se zámečkem. Slyšitelné kliknutí potvrzuje bezpečné uzamčení sáčku k podložce. Před uzamčením zámečku na kroužku lze sáček natočit do požadované pozice bez nutnosti odpojení sáčku od podložky. Zámeček se uzavírá i otevírá bez tlaku na břišní stěnu.

Sáčky SenSura jsou anatomicky tvarované výpustné sáčky, vyrobené z měkké netkané textilie, která je příjemná pokožce a zároveň silná a voděodolná, což urychluje sušení sáčku po koupeli nebo plavání.

Sáček má integrovanou výpust, která se zaroluje a tím bezpečně uzavře. Výpust je hygienická, jednoduše se čistí a vypouští, navíc ji lze složit a připevnit k suchému zipu do kapsy pod netkanou textilií, čímž nabízí extra diskrétnost, když ji potřebujete.

Filtr, kterým  je sáček opatřen, umožňuje proudění vzduchu a zachovává diskrétnost sáčku. Filtr zmírňuje riziko nafukování sáčku a tím brání nežádoucímu "vyboulení" sáčku pod oděvem. V místě označení lze filtr otevřít nebo zavřít (přelepit) pro zmírnění efektu nafukování sáčku nebo naopak přisátí stěn sáčku k sobě. Uhlíkový filtr uvnitř redukuje zápach.

Sáčky SenSura Click jsou dostupné v objemových velikostech Mini, Midi, Maxi, v béžové a průhledné variantě. Je možné je volně kombinovat s podložkami SenSura a SenSura Xpro, ale i se starším typem Alterna. Důležité je, aby se shodovala velikost upínacího mechanického kroužku podložky i sáčku. K dispozici jsou upínací kroužky – příruby o průměru: 40 mm, 50 mm, 60 mm a 70 mm.

Komentáře produktu -> formulář pro odeslání komentářů.

Dotaz k produktu -> formulář pro odeslání emailu.

Zpět na seznam oddělení  

DOPORUČUJEME
487 Kč
Brava ochranný film ve spreji vytváří na kůži vrstvu, která ji chrání před poškozením sekrety.
195 Kč
Přídržný stomický pásek pro zvýšení pocitu bezpečí, je pružný a pohodlný.
487 Kč
Brava ochranný film vytváří na kůži vrstvu, která ji chrání před poškozením sekrety.

 

tiráž

(c)2013 -2023 Malkol-delta s.r.o.
Tvorba webu - DOLPHIN

(x)HTML 1.0 Strict!

 

kontakty

Prodejna zdravotních potřeb Petržílkova - Praha
Petržílkova 2706/30
155 00 Praha 13
e-mail: zppraha@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Komenského - Olomouc
Komenského 20, 779 00 Olomouc
e-mail: olomouc@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Cejl - Brno
Cejl 82/58, 602 00 Brno
e-mail: zpbrno@malkol.cz

 

Centrála BUŠOVICE
Bušovice 4, 338 24 Břasy 1
e-mail: eshop@malkol.cz

Podrobnější kontaktní údaje najdete na stránkách Prodejny
a Kontakty.