Právě se nacházíte v: Úvod Články Při výběru prsní epitézy se v Malkolu věnují každé ženě na 100% – v klidu a v soukromí

Články | Při výběru prsní epitézy se v Malkolu věnují každé ženě na 100% – v klidu a v soukromí

autor: Malkol | Publikováno v rubrice: Zdraví

Odnětí prsu kvůli rakovinnému bujení je pro každou ženu obrovským zásahem náročným nejen pro tělo, ale také pro psychiku. Pacientka se tak musí vyrovnat se zhoubnou nemocí a navíc ještě s velkým fyzickým poškozením. Proto je výběr správného zdravotnického prostředku (prsní epitézy) velice důležitý. Pomáhá nejen obnovit správné držení těla, ale především posílit ztracené sebevědomí.

„Pro každou ženu bez výjimky je to velice citlivá záležitost, která si žádá jemný a respektující přístup. U nás si žena rezervuje termín schůzky a naši prodejnu i asistenci má pak jen pro sebe, nemusí být ve stresu,“ vysvětluje paní Jana Cábová, která pečuje o ženy s touto zdravotní indikací už více než 5 let.

Právě dostatek času a lidský přístup ženy nejvíce oceňují a jsou ochotné do prodejny zdravotních potřeb Malkol v pražské Petržílkově ulici 30 dojíždět i ze vzdálenějších koutů republiky.

„Když klientka dorazí na domluvenou schůzku, zamkneme a věnujeme se 100% pouze jejím potřebám. Žena se svlékne, změříme ji a vyptáme se podrobně na její představu, životní styl a další okolnosti. Po zjištění potřebných informací se pak můžeme pustit do vybírání vhodné epitézy, tedy náhrady,“ popisuje průběh schůzky paní Cábová.

Ženy krátce po operaci dostávají na 2 měsíce dočasnou náhradu Priform, na kterou v pražské prodejně Malkol nic nedoplácejí. Teprve po této době si vybírají ženy trvalou náhradu. Prodejna nabízí široký výběr prsních epitéz značky Amoena.

„Trvalé epitézy značky Amoena jsou velice kvalitní, léty prověřené, z inovativních materiálů, s termoregulací a v široké paletě tvarů a typů. Vybere si u nás tedy každá žena. Se stálou náhradou může sportovat, plavat, provozovat své koníčky, zkrátka žít aktivně,“ doplňuje paní Cábová s tím, že komfort při nošení epitézy výrazně zvyšuje speciální spodní prádlo a plavky, které si mohou ženy také vyzkoušet a zakoupit přímo v prodejně. Ta nabízí také paruky, šátky na hlavu a celý sortiment zdravotních potřeb, na jaký jsou klienti v prodejnách Malkol zvyklí.

Prsní epitézy - prodej Malkol Zdravotní potřeby Praha

Schůzku si můžete domluvit na telefonním čísle +420 603 820 424 nebo na e-mailu zppraha@malkol.cz.

Na stránce Prodejny Malkol najdete další kontaktní informace na prodejnu zdravotních potřeb a zdravotní obuvi Malkol, Petržílkova, Praha včetně mapy a popisem cesty, jak se k nám nejsnadněji dostanete.



zpět na seznam článků

 

tiráž

(c)2013 -2023 Malkol-delta s.r.o.
Tvorba webu - DOLPHIN

(x)HTML 1.0 Strict!

 

kontakty

Prodejna zdravotních potřeb Petržílkova - Praha
Petržílkova 2706/30
155 00 Praha 13
e-mail: zppraha@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Komenského - Olomouc
Komenského 20, 779 00 Olomouc
e-mail: olomouc@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Cejl - Brno
Cejl 82/58, 602 00 Brno
e-mail: zpbrno@malkol.cz

 

Centrála BUŠOVICE
Bušovice 4, 338 24 Břasy 1
e-mail: eshop@malkol.cz

Podrobnější kontaktní údaje najdete na stránkách Prodejny
a Kontakty.