Právě se nacházíte v: Úvod Články Dárky pro seniory? Máme pro Vás tipy!

Články | Dárky pro seniory? Máme pro Vás tipy!

autor: Malkol | Publikováno v rubrice: Zdraví

Nákup vánočních dárků pro seniory je často stresující záležitost. Co vybrat? Obvyklá věta našich babiček a dědečků: „Já už nic potřebuji,“ nám výběr dárků příliš neusnadní. Často však vhodným výběrem pozornosti pro stárnoucí rodiče či prarodiče můžeme nejen udělat radost, ale také přispět ke zvýšení kvality života seniorů.

Pro ty, kteří už mají vzhledem k věku potíže s pohybem či vykonáváním osobní hygieny, nabízíme široký sortiment pomůcek. Patří k nim velmi žádané sedačky do vany i na vanu, ale také protiskluzové podložky a sklápěcí židle do sprchového koutu. Pro ty, kteří se hůře zvedají z toalety, existují různě vysoké nástavce na WC, které pomohou zvýšit toaletu až o 15 cm!

Sedačka na vanu 4100HemAway - sedátko pro úlevu při potížích s hemeroidy, Pomůcky pro seniory

Protiskluzová podložka do vany, Pomůcky pro seniorySedačka do vany 527, Pomůcky pro seniory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro pravidelné rehabilitační či kondiční cvičení jsou k dispozici malé i velké míče a míčky, sedací a balanční polštáře a plošiny.

Kvalitní spánek je důležitý v každém věku a velmi dobře k němu může pomoci vhodný zdravotní polštář z paměťové pěny, který podporuje správné držení problematické krční páteře.

Zdravotní polštář C 120, Pomůcky pro senioryPodkova polohovací P9704, Pomůcky pro seniory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomu, kdo pečuje o své zdraví, udělá jistě radost i tlakoměr, který umožňuje bez náročné návštěvy lékaře pravidelně sledovat krevní tlak. Na výběr jsou digitální tlakoměry na zápěstí, které se navlékají na ruku jako náramkové hodinky nebo klasické pažní tlakoměry s manžetou. Jejich použití je jednoduché a přístroje do své paměti zaznamenávají měření za několik po sobě jdoucích měsíců. Uložené údaje mohou být vhodnou pomůckou i pro ošetřujícího lékaře, který tak vidí, jaký tlak dotyčný má v domácím prostředí.

Dámy jistě potěší doplňky stravy s kolagenem, který zlepšuje kvalitu a elasticitu pokožky a kyselinou hyaluronovou, jíž se v kosmetickém průmyslu přezdívá molekula mládí.

Kolagen Forte + kyselina hyaluronová tbl 180

Pro všechny bez rozdílu věku tu je unikátní, v Čechách vyvinutý přípravek Butyrát, který intenzivně působí na imunitu, podporuje těsná spojení střevního epitelu, a tím pomáhá zajišťovat bariérovou funkci střeva v obraně před patogeny. Mezi jeho hlavní přednosti patří také protinádorové a protizánětlivé působení, příznivě působí v boji s obezitou, na lepší paměť, při diabetes či potížemi s ekzémy.

Butyrát - Butyrate infusion - Unikátní doplněk stravy

Pro pohodlnou chůzi doma i venku najdete v našem e-shopu a kamenných prodejnách také široký sortiment zdravotní obuvi značek Santé a Peter Legwood. Vykročte tak do nového roku šťastně a zdravě!



zpět na seznam článků

 

tiráž

(c)2013 -2023 Malkol-delta s.r.o.
Tvorba webu - DOLPHIN

(x)HTML 1.0 Strict!

 

kontakty

Prodejna zdravotních potřeb Petržílkova - Praha
Petržílkova 2706/30
155 00 Praha 13
e-mail: zppraha@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Komenského - Olomouc
Komenského 20, 779 00 Olomouc
e-mail: olomouc@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Cejl - Brno
Cejl 82/58, 602 00 Brno
e-mail: zpbrno@malkol.cz

 

Centrála BUŠOVICE
Bušovice 4, 338 24 Břasy 1
e-mail: eshop@malkol.cz

Podrobnější kontaktní údaje najdete na stránkách Prodejny
a Kontakty.