Právě se nacházíte v: Úvod Články Jak na hemeroidy s pomocí sedátka HemAway…

Články | Jak na hemeroidy s pomocí sedátka HemAway…

autor: Malkol | Publikováno v rubrice: Zdraví

Jak na hemeroidy - sedátko HemAwaySprávně haemorhoidy,  hovorově  často jako hemoroidy nebo hemeroidy. Obecně jsou tím myšleny  afekce cévního původu v oblasti konečníku.  Jejich vzniku napomáhá sedavé zaměstnání, ochabnutí pánevního svalstva, zácpa, zvýšení nitrobřišního tlaku. Projevy jsou pak bolestivá zduření, krvácení, svědění, i inkontinence. V dnešním článku Vám přinášíme tip, jak bezpečně a neinvazivně akutně vyhřezlé hemeroidy léčit trochu jiným způsobem, než je běžné.

Jednou z možností, jak  dosáhnout úlevy od akutní bolesti a zároveň posilovat pánevní svalstvo,  je  toaletní sedátko HemAway. Svým  provedením  pomůže nastavit Vaše tělo do takové pozice, kdy díky přirozenému tlaku v daném směru jsou hemoroidy bezbolestně a opatrně vtaženy zpět.

Princip  sedátka je založen na speciálním tvarování sedací plochy. Při vzpřímeném posazení  se zvýší  napětí pánevního svalstva, které je rozloženo tak, že napomáhá  vtažení vyhřezlých hemeroidů a přináší bezprostřední úlevu od bolesti. Toaletní sedátko je vhodné pro použití u akutně vyhřezlých hemeroidů i jako preventivně používané  k posílení pánevního svalstva. Sedátko nemusí být  jen  na toaletní míse. Lze je položit  na jakýkoli tvrdý  povrch  (na židli). Podmínkou ale je, aby povrch sedátka byl v kontaktu přímo s kůži hýžďové partie. Sedátko může poskytnout úlevu již  při prvním použití. S ohledem na stav haemorhoidů  může trvat i několik minut něž je účinek na hemeroidy vnímán.  Sedátko HemAway není určeno pro použití při vyprazdňování.

Jak na hemeroidy - sedátko HemAway - detail zdravotnické pomůckyVýrobek byl ověřen a schválen organizací FDA (Food and Drugs Administration - americké obdoby českého Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv) - certifikát zde: hemeroidy-sedatko-hemaway.pdf. A na e-shopu Zdravotní potřeby Malkol.cz najdete sedátko HemAway na této stránce.

Díky použitému klinicky testovanému plastu je sedátko HemAway antialergické, pevné, umožňující dlouhodobé a opakované používání.  Protože účinek spočívá v působení na pánevní svalstvo,  je poskytovaná úleva při potížích s hemeroidy více stabilní, než farmakologicky podmíněný krátkodobý efekt mastí,  popřípadě čípků.

Při používání nezapomeňte na skutečnost, že hemeroidy jsou sice oprávněně dávány do souvislosti se sedavým zaměstnáním, těhotenstvím, proběhlými porody, nadměrnou zátěží, ale mohou být i projevem jiného onemocnění.  Porada s lékařem je tedy také na místě.



zpět na seznam článků

 

tiráž

(c)2013 -2023 Malkol-delta s.r.o.
Tvorba webu - DOLPHIN

(x)HTML 1.0 Strict!

 

kontakty

Prodejna zdravotních potřeb Petržílkova - Praha
Petržílkova 2706/30
155 00 Praha 13
e-mail: zppraha@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Komenského - Olomouc
Komenského 20, 779 00 Olomouc
e-mail: olomouc@malkol.cz

Prodejna zdravotních potřeb Cejl - Brno
Cejl 82/58, 602 00 Brno
e-mail: zpbrno@malkol.cz

 

Centrála BUŠOVICE
Bušovice 4, 338 24 Břasy 1
e-mail: eshop@malkol.cz

Podrobnější kontaktní údaje najdete na stránkách Prodejny
a Kontakty.